• Om oss

  Hollistay grundades 2017 med visionen att förenkla campingbranschen enligt dagens krav på resande. Vi har samlat Nordens alla 2 400 campingplatser på en och samma plattform. Allt för att förenkla för semestersugna campare att upptäcka nya campingar och möjlighet att boka dem online.
  Tillsammans har vi i över tio års tid drivit åtta campingar och brinner för campinglivet.

  Idén bakom Hollistay kom redan 2016 när vi märkte att det saknades något på marknaden. Vi ville att det skulle bli lika smidigt att hitta och boka en campingtomt eller stuga som ett hotellrum eller en flygbiljett. Med Hollistay vill vi ge campinggästerna lite extra kvalitè, genom att de enkelt kan upptäcka nya guldkorn att avnjuta semestern på.

  Kom ihåg! En campare har oftast mer semester än andra. Så fort man lämnar hemmet med husvagn eller husbil har man semester.

  Välkommen till vår campingvärld!

  //Malin och Lars Mellstrand

  Hollistay om oss
 • Hollistay för dig som vill hyra ut!

  Äger du en camping eller driver en verksamhet som är ett turist/utflyktsmål som kan erbjuda övernattning för camparen?

  Du kanske arrangerar ett stort evenemang där man vill erbjuda boende för campare och behöver ett enkelt bokningssystem online, driver lantgård- en gård med massa djur, egen vingård, driver en golfbana, bor centralt i en stad med egen villatomt eller helt enkelt en vacker plats där du kan tänkas dela med dig och låta campare övernatta på.

  Då skall du registrera ditt boende nu!

  Hollistay bokningsgränssnitt