• Om oss!

  Hollistay grundades 2017 med visionen att förenkla campingbranschen enligt dagens krav på resande. Idén bakom Hollistay kom redan 2016 när vi märkte att det saknades något på marknaden. Vi ville att det skulle bli lika smidigt att hitta och boka en campingtomt eller stuga som ett hotellrum eller en flygbiljett.

  Vi har i mer än tio år själva drivit åtta campingplatser och ser vår erfarenhet från campingbranschen som en stor styrka men i grunden är Hollistay ett techbolag med fokus på att skapa lösningar som gör det enkelt för både campingägarna och gästerna att hitta varandra. Vi finns idag på webben och lanserade även en app i mars 2021. I dag räcker det inte med att skapa en plattform, lansera den och vara nöjd utan vi arbetar hela tiden med utveckling och för att förbättra funktionerna för dig som använder Hollistay.

  Du hittar över 2 400 campingplatser i Norden på en och samma plattform och möjlighet att boka över 300 campingar i Sverige. Allt för att förenkla för semestersugna campare att upptäcka nya campingar och möjlighet att boka dem online.

  Välkommen till vår campingvärld!

  //Hollistays team

  Hollistay om oss
 • Hollistay är en plattform för dig som vill synas och få fler gäster

  Äger du en camping, ställplats, stuga/stugby, vandrarhem, B&B, eller driver en verksamhet som är ett turist/utflyktsmål som kan erbjuda övernattning? Då finns vi här för dig!

  Kontakta oss om du har frågor så kan vi berätta vad vi kan erbjuda eller så registrerar du ditt boende under fliken "Hyr ut".

  Hollistay bokningsgränssnitt