Hollistay - Om oss
 • Om oss

  Hollistay har skapats av Lars och Malin Mellstrand. Tillsammans har vi i över tio års tid drivit åtta campingar. Vi byggde upp en kedja som hette Sweden Resorts i Mellansverige och som senare såldes till Nordic Camping 2017.

  I många år har vi haft en egen onlinebokning på vår webbplats, men vi har alltid upplevt att det är mycket enklare att boka ett hotellrum eller en flygbiljett jämfört med en campingtomt. Det krävdes för många steg och klick för att boka hos oss. I stället ringde, mejlade eller chansade våra gäster på att få en plats.

  Det här har gjort att vi skapade Hollistay, en gemensam bokningsplattform online för Norden och så småningom Europa där man med några få klick kan boka en campingtomt eller stuga samma dag eller längre fram i tiden.

 • Vår idé med Hollistay

  Hollistay ger gästerna en lättanvänd och flerspråkig plattform där de kan säkra sin övernattning och upptäcka campingplatser i hela Norden. Det skall vara enkelt för gästen att hitta ett boende. Med Hollistay får gästen en bra och tydlig överblick på lediga campingar i det område den söker boende. Detta leder i förlängningen till att du som campingägare får ökad beläggning, längre säsong och framför allt fler nya gäster.

 • Hollistay för dig som campingägare

  Med Hollistay får du tillgång till ett enkelt bokningssystem, kostnadsfria marknadsföringskanaler och en support för att ta emot gäster på bästa sätt. Du bestämmer din tillgänglighet, dina priser, dina in- och utcheckningstider samt hur mycket du vill öka din beläggningsgrad. Dessutom blir du synlig på Nordens och så småningom Europas största onlinebokning för campingtomter och stugor.