• Om oss!

  Hollistay grundades år 2017 i Falun. Med visionen att göra det enklare för campingplatser att synas, ge campinggäster en snabb överblick över alla typer av campingboenden och med några klick få kontakt och boka ett boende. Hollistay är enkelt och är en ledande plattform för campare och campingplatser i hela Norden.

  Grundarna har lång erfarenhet av campinglivet då de själva drivit 8 campingplatser under 10 år som sedan såldes 2017.

  Kärnverksamheten är att utveckla och distribuera en tjänst som ger användarna möjlighet att hitta, boka, kommunicera för en bättre upplevelse. Du hittar över 2 400 campingplatser i Norden och du kan boka över 600 online och det adderas hela tiden på fler.

  Hollistay utvecklar därav digitala tjänster som hjälper campingvärdar och campinggäster att hitta och interagera/kommunicera med varandra. Våra tjänster är tillgängliga före, under och efter campingsemestern för att skapa starkare relationer för både campingvärd och campinggäst.

  Skillnaden mellan oss och de andra bokningssajterna är att här hittar man campingens alla lediga typer/ storlekar av campingtomter, stugor mm som campingplatserna erbjuder, inte enbart en eller två olika typer av platser. Under högsäsong stänger oftast campingplatserna sina objekt från alla bokningssajter fast de har platser lediga så därför skickar vi hellre gästen vidare till campingar som inte integrerade med oss, allt för att du som gäst skall hitta vad du söker och bokningen sker direkt med campingen, säger Malin, medgrundare av Hollistay.

  Hollistay finns på webben och som App, finns tillgänglig för både IOS och Android.

  En helt ny tjänst för hela campingvärlden har nu lanserats i Q1- 2022 i appen. Camp & Talk, ett socialt (lokalt) nätverk. En produkt som kommer bli en win win för både gäster och campingplatser och som vi ser fram emot att utvecklas vidare.

  Hollistay om oss
 • Camp & Talk,
  ett nytt socialt (lokalt) nätverk för campare

  Här är appen som som ger dig ett socialt lokalt nätverk - där du är, när du är där!

  Allt du behöver göra är att ladda ner Hollistays app, checka in i appen när du parkerat och vips så ingår du i samma gäng som alla andra campare på plats.

  Du som campingägare checkar också in i appen och vi ger dig möjlighet att nå ut till dina gäster med allt du har att erbjuda och om det händer något på campingen så kan du enkelt
  nå dina gäster.

  Camp & Talk ger alla helt enkelt en bättre upplevelse och service!

  Hollistay bokningsgränssnitt