Frågor och Svar för gäster

 • Vad är Hollistay?

  Hollistay är en enkel bokningsplattform för camping och stugor i Norden. En plattform för alla som älskar camping.
  Vi vill förändra, utveckla och förenkla dagens krav för resande inom campingbranschen. Att enkelt och tryggt göra en bokning med några klick, skall vara lika enkelt som att boka ett hotellrum. Vi vill att det skall vara enkelt för dig att hitta din nästa campingupplevelse.

 • Hur funkar Hollistay?

  Du hittar över 2 400 campingplatser i hela Norden på ett och samma ställe. Ladda även ner appen i Appstore eller Google Play.
  Information om campingarna fylls på hela tiden, men vägbeskrivning och kontaktuppgifter hittar man alltid.
  Du kan enkelt boka över 300 campingar online i Sverige till bästa pris och fler boenden tillkommer hela tiden så håll utkik. Norge, Danmark och Finland påbörjas våren 2021 för att bli bokningsbara.
  Genom att skapa ett gratis gästkonto hos Hollistay får du ta del av våra fina erbjudanden. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla plattformen för att du skall få den bästa upplevelsen och campingsajten för att hitta ett boende.

 • Hur gör jag en bokning?

  Välj datum för att se vilka campingar du kan boka online, välj boende, se tillgänglighet, boka och betala- Så enkelt funkar Hollistay!
  Är inte campingen bokningsbar online, ring eller maila dem. Vi vill göra det så enkelt för dig som möjligt.

 • Hur betalar jag?

  Du betalar direkt med kort eller så kan vissa boenden erbjuda faktura när du gör din bokning, så allt är betalt och klart när du anländer.

 • Hur kan jag ändra eller avboka min bokning?

  Bokar du direkt med Hollistay så loggar du in på Hollistay och går till "Mina bokningar", där hittar du alla uppgifter om dina bokningar och där du kan även avboka din bokning. Har du bokat direkt hos campingen genom Hollistay, kontaktar du campingen.