Frågor och Svar för gäster

 • Vad är Hollistay?

  Hollistay är en enkel bokningsplattform för camping och stugor i Norden. En plattform för alla som älskar camping.
  Vi vill förändra, utveckla och förenkla dagens krav för resande inom campingbranschen. Att enkelt och tryggt göra en bokning med några klick, skall vara lika enkelt som att boka ett hotellrum. Vi vill att det skall vara enkelt för dig att hitta din nästa campingupplevelse.

 • Hur funkar Hollistay?

  Vi har samlat alla Nordens 2 400 campingplatser på ett och samma ställe med vägbeskrivning och kontaktuppgifter.
  Campingplatserna väljer sedan själva att registrera sig och fylla i lite mer information om sig själva och göra sig bokningsbara online. Nya boenden tillkommer hela tiden så håll utkik.
  Använd platstjänster på din mobil så kan du söka och hitta en camping i din närhet.
  Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla plattformen för att du skall få den bästa upplevelsen och campingsajten för att hitta ett boende.

 • Hur gör jag en bokning?

  Välj datum för att se tillgänglighet, sök, boka och betala- Så enkelt funkar Hollistay!
  Genom att skapa ett gratis gästkonto hos Hollistay får du tillgång till alla våra funktioner som att genomföra en bokning och ta del av erbjudanden med några klick, helt enkelt smidigare och mer användarvänligt!

  Du kan även från vissa boenden erbjudas fler bokningsalternativ.
  BAS = Ett lite bättre pris för dig som vet när du vill åka och som ej är återbetalningsbar.
  FLEX = Ett säkrare alternativ för dig som är osäker på när du skall resa. Där erbjuder vi fri avbokning fram till 2 dagar innan ankomstdag med full återbetalning. Närmare två dagar ankomstdagen gäller ingen återbetalning.

 • Hur betalar jag?

  Vi använder oss av en säker betallösning och du betalar med ditt kort. Du betalar direkt när en bokning sker, så allt är betalt och klart när du anländer.

 • Hur vet jag att min bokning är genomförd?

  Direkt när en bokning sker, erhåller du en bokningsbekräftelse på e-post med information om boendet och värden får en bekräftelse att du har gjort en bokning. På bokningsbekräftelsen hittar du alla kontaktuppgifter , samt om det finns viktig information om boendet.

 • Hur kan jag ändra eller avboka min bokning?

  Du loggar Hollistay och går till “Mina bokningar”, där hittar du alla uppgifter om dina bokningar och där du kan även avboka din bokning.