Frågor och Svar för gäster

 • Vad är Hollistay?

  Sök och hitta en camping i din närhet eller på längre avstånd. Vår platstjänst på mobilen “Hitta boenden i min närhet” är inställd på ca två timmars radie eller 15 mils avstånd.

  Hollistay är en oberoende, unik Sök och Onlinebokningsplattform för campare som kan hitta och boka alla typer av boende, utflyktsmål med övernattning där man kan campa eller bo i stuga. Du som campare har även möjlighet att hyra ut en plats på din egna tomt och träffa nya likasinnade bekantskaper och möjligheten att tjäna extra pengar. Vi har även samlat alla Nordens 2 400 campingplatser på ett och samma ställe med vägbeskrivning och kontaktuppgifter. Campingplatserna väljer sedan själva att registrera sig och fylla i lite mer information om sig själva och göra sig bokningsbara online och nya boenden tillkommer hela tiden. Vi vill förändra och anpassa dagens krav för resande inom campingbranschen. Att enkelt och tryggt göra en bokning med några klick med fri avbokning fram till två dagar innan ankomstdag. Idag kan man boka ett hotellrum med några få klick och vi vill att det skall vara lika enkelt för dig att hitta ditt nästa campingäventyr.

 • Hur funkar Hollistay?

  Välj datum, boka och betala- Så enkelt funkar Hollistay!

  Varför skall jag skapa ett gästkonto?

  Genom att skapa ett gratis gästkonto hos Hollistay får du tillgång till alla våra funktioner med några klick. Helt enkelt smidigare och mer användarvänligt!

  Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla plattformen för att du skall få den bästa upplevelsen och bästa campingsajten för att hitta ett boende. Därför tar vi en låg serviceavgift när du gör en bokning för att driva och förbättra plattformen för er campare.

  Det finns även en knapp hos vissa campingplatser som har registrerat sig hos oss och som heter "Boka direkt på campingen". Då länkas du vidare till campingens egna onlinebokning och deras bokningsvillkor, samtidigt upphör Hollistays bokningsvillkor att gälla.

 • Hur gör jag en bokning?

  Välj ett datum, hitta lediga boenden, välj boende och boka ett objekt, betala med kort och få en bekräftelse direkt till din e-post.

 • Hur betalar jag?

  Vi använder oss av en säker betallösning och du betalar med ditt kort.

  Du betalar direkt när en bokning sker, så allt är betalt och klart när du anländer.

  Bokar du direkt på campingens egna onlinebokning, sker betalning direkt till campingen och deras avbokningsregler gäller.

 • Hur vet jag att min bokning är genomförd?

  Direkt när en bokning sker, erhåller du en bokningsbekräftelse på e-post med information om boendet och värden får en bekräftelse att du har gjort en bokning. På bokningsbekräftelsen hittar du alla kontaktuppgifter , samt viktig information om boendet.

  Väljer du att boka direkt på en campings egna sida, får du en bokningsbekräftelse från campingen.

 • Hur kan jag ändra eller avboka min bokning?

  Med våra generösa avbokningsvillkor kan man avboka fram till två dagar innan ankomst med full återbetalning. Närmare två dagar ankomstdagen gäller ingen återbetalning.

  Om en bokning sker genom knappen "Boka direkt på campingen", så länkas du vidare till campingens egna onlinebokning och då gäller campingens egna avbokningsregler och Hollistays regler upphör.